У Кропивницькому відбудеться творча зустріч лідера гурту “Антитіла”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото amazonaws.com

31 січня об 11:00 в актовій залі КДПУ ім. В. Винниченка відбудеться творча зустріч лідера гурту “Антитіла” Тараса Тополі зі студентами. Вхід вільний.

Як розповів Першій електронній координатор зустрічей туру Денис Федюнін, тему туру обирав Тарас Тополя:

“Тур Україною передбачає серію творчих зустрічей зі студентами. Коли ми обирали тему туру, ініціатива була саме Тараса Тополі. Він сказав: “Давай головною темою буде, чому я маю вірити в майбутнє України, чому я маю залишатися в Україні, а не виїжджати за кордон”. Гурт, як і лідер, відомі своєю патріотичною позицією, волонтерською діяльністю. Тому саме ця тема є головним мотивом цих поїздок. У деяких містах декілька таких зустрічей проводилися минулого року”.

За словами Дениса Федюніна, зустріч у КДПУ триватиме кілька годин. Студенти зможуть поставити свої запитання Тарасу Тополі на будь-яку тему: про музику, особистого характеру тощо. Також запланована автограф-сесія.

9 березня в рамках всеукраїнського туру “Сонце” у Кропивницький приїде гурт “Антитіла”. Квитки можна придбати тут.

16177813_710624055778711_476870183854625254_o

Поширити:

Залишити коментар:

коментар