Кіровоградщина: нетверезий чоловік поцілив у голову товаришу з мисливської рушниці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

На Кіровоградщині поліцейські з’ясовують обставини пригоди, під час якої чоловік отримав вогнепальне поранення голови. Подія сталася 20 січня близько 4 години ранку у місті Світловодськ. Троє місцевих жителів після тривалого вживання алкогольних напоїв вирушили у напрямку водойми, аби розважитися стрільбою з мисливської рушниці. Дорогою 27-річний чоловік зі зброї, що належить його родичу, поцілив у 31-річного товариша.

«Повідомлення про подію надійшло до Світловодського відділу поліції від диспетчера швидкої медичної допомоги. Через тяжкий стан пацієнт не зміг надати інформацію про те, хто саме завдав йому тілесні ушкодження.

На місце пригоди виїхала група реагування патрульної поліції. Правоохоронці впізнали в потерпілому місцевого жителя, який напередодні прогулювався вулицями міста у компанії двох друзів. Під час огляду помешкання одного з них поліцейські виявили і вилучили мисливську гладкоствольну зброю та набої. Обставини пригоди в даний час з’ясовують слідчі», – розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар