Підозрюваний у корупції працівник кропивницької юстиції може вийти під заставу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Державного виконавця міського Управління юстиції, якого затримали на хабарі, узято під варту і відсторонено від займаної посади.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

“Завдяки принциповій та наполегливій позиції військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України Ленінським районним судом м. Кропивницький відбувся розгляд кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою державному виконавцю одного з відділів виконавчої служби Управління юстиції м. Кропивницький. В якості альтернативи судом визначена можливість внесення застави в розмірі 128 тис. грн”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 січня слідчими військової прокуратури Кіровоградського гарнізону спільно з працівниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області чиновника затримано на робочому місці під час отримання частини неправомірної вигоди в сумі 10 тис. грн за закриття виконавчого провадження відносно громадянина Б. та погашення його боргу перед банківською установою.

Відзначимо також, що під час обшуків за місцем проживання у фігуранта справи, правоохоронцями виявлено боєприпаси і зброю, походження яких встановлюється.

Постановою слідчого судді Ленінського районного суду м. Кропивницький чиновник відсторонений від займаної посади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар