Вихованці Кіровоградського ЦДЮТ здобули перемогу на Всеукраїнському фестивалі мистецтв у Львові

З 14 по 16 січня 2017 р. вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості презентували свої таланти на ХХV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва “Різдвяні канікули”, який проходив у місті Львові.

У заході взяли участь творчі колективи з Польщі та України, а саме Донецької, Кіровоградської, Рівненської, Сумської і Хмельницької областей.

Хореографічну майстерність нашої області демонстрували вихованці народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії “Час Пік” (художній керівник Відмінник освіти І. Мурована). Змагались діти у другій віковій категорії – 11-14 років (керівники О. Чернова та М. Живанова) з яскравими, динамічними номерами “Закарпатський” і “Древлянський”.

Компетентне журі високими балами оцінило оригінальність і самобутність хореографічних постановок, артистизм дітей та унікальність костюмів. Результат був одноголосним – нагородити “Час Пік” дипломом лауреата І премії, кубком і пам’ятними сувенірами. Почесною для керівників та їх вихованців була участь у гала-концерті переможців фестивалю дитячої творчості.

Але на цьому перемоги Кіровоградського обласного ЦДЮТ не закінчились. Участь в конкурсі взяла і вихованка народного художнього колективу студії вокального мистецтва “Антарес” (художній керівник О. Дороганич). Дівчинка виступила з двома вокальними композиціями: “Ангели Різдва” і “Дай нам Бог” (автор пісні О. Дороганич). Вокальна і акторська майстерність, довершений сценічний образ привели солістку до перемоги. Журі нагородило Варвару Томаз дипломом лауреата ІІ премії, кубком та сувеніром.

Під час фестивалю діти отримали багато приємних вражень від гостинних організаторів заходу, місця проведення – Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, дружнього спілкування з конкурсантами.

А по закінченню свята заряд позитиву усі отримали від прогулянки мальовничим Львовом, у якому панувала неповторна атмосфера. Різдвяний настрій створювали вертепи, групи колядників, театралізовані дійства і тематичний музичний супровід у громадському транспорті.

1 (19) 3 (10) 5 (7) 2 (16) 4 (8) 6 (3)

За матеріалами Кіровоградського обласного ЦДЮТ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар