У січні медзаклади Кіровоградщини купують воду, газ і енергію через «Прозоро»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У системі публічних закупівель «Прозоро» медичні заклади Кіровоградщини з початку нинішнього року укладають договори на закупівлю водопостачання, газу та енергії. Такий висновок – результат моніторингу закупівель медазкладами через «Прозоро», який проводять аналітики Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД».

– Станом на 18 січня у системі «Прозоро» усіма замовниками області укладено 316 договорів на загальну суму 161 932 247,11 грн. З них у 55 замовники – це медичні заклади регіону, загальна сума цих договорів – 21032467,45 грн. Понад 50%, а це – 28 договорів, укладено на закупівлю водопостачання, газу, енергії. За результатами нашого моніторингу у січні лише один медичний заклад регіону – Новоукраїнський районний ЦПМСД, закуповував медичні препарати, а саме – препарати знеболення, – коментує аналітик Олена Дмитренко, додаючи, що моніторинг триває.

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар