У Кропивницькому в обласному художньому музеї відбудеться Міжнародний флешмоб музейних селфі

18 січня 2017 року відбудеться у Кіровоградському обласному художньому музеї вдруге відбудеться Міжнародний флешмоб музейних селфі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила директор музею Тетяна Ткаченко.
Для участі у флешмобі, Вам необхідно прийти до нашого музею чи галереї, придбати квиточок (відповідно вікової категорії вартість від 3-х до 11-ти грн.), зробити селфі та викласти у Facebook, Twitter чи Instagram із хештегами #MuseumSelfie і #Кіровоградський_обласний_художній_музей.

Учасники Акції, які зразу, ще перебуваючи в музеї, завантажать на своїх сторіночках у соціальних мережах (маємо доступ до WI-FІ) фото з вказаними хештегами та продемонструють їх будь кому із співробітників музею (Ви їх впізнаєте за беджиками – індивідуальними картками) отримають безкоштовне запрошення на двох осіб на наступне відвідування музею та картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

По завершенню Акції співробітники музею переглянуть усі фото в соціальних мережах позначені хештегами #MuseumSelfie, #Кіровоградський_обласний_художній_музей та #MuseumSelfie #Картинна_галерея_Петра_Оссовського_Світ_і_Вітчизна
й оберуть переможців, які отримають можливість безкоштовного відвідування музею протягом року та інші призи)))

Використовувати в музеї та галереї спалах категорично забороняється!!!
Та Вам надається можливість здійснення безкоштовного селфі (у будь-якій кількості) у музеї та галереї.

15936518_1547141098659887_6259668159938309604_o

Поширити:

Залишити коментар:

коментар