За добу у сніговому полоні на Кіровоградщині опинилося 11 автомобілів та дві “швидкі”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом доби 11-12 січня рятувальники Кіровоградського гарнізону 11 разів виїжджали для надання допомоги водіям автотранспорту, який опинився на ускладнених ділянках дороги.

Так, рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький надали допомогу 11 січня о 23:54 вантажному автомобілю «VOLVO», який забуксував на дорозі по вул. Олінського та не зміг продовжити шлях самостійно. 12 січня о 05:45 довелось буксирувати карету швидкої допомоги, яка потрапила на складну частину дороги по вул. Металургів та потребувала допомоги.

11 січня у Добровеличківському районі потрапили у снігові замети 2 легкових автомобілі «ВАЗ»: о 15:07 на автошляху Андріївка-Добровеличківка та о 23:39 на вул. Центральній у районному центрі, які відбуксирували на безпечні ділянки шляху рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки.

Також о 22:37 11 січня рятувальники місцевої 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини надавали допомогу автомобілю швидкої допомоги у м. Бобринці по вул. Ярослава Мудрого.

У м. Світловодську одразу 3 вантажівки о 09:25 з’їхали на узбіччя дороги по вул. Єгорова та не могли продовжити шлях самостійно. Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м Світловодська за допомогою троса відбуксирували вантажні автомобілі на проїжджу частину дороги.

20170111_225910 DSCF5595 DSCN6359

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар