У Кропивницькому візмуться за створення міського земельного кадастру

Сьогодні, 10 січня, на засіданні виконавчого комітету було затверджено Програму розвитку земельних відносин у місті Кропивницькому на 2017-2019 роки, метою якої є створення ведення та наповнення міського земельного кадастру.

Проект рішення члени виконкому підтримали одноголосно.

Як повідомив на засіданні виконкому начальник управління земельних відносин Родіон Владов, основною задачею Програми є  створення ведення та наповнення міського земельного кадастру.

“До першочергових задач Програми відноситься ведення чергового кадастрового плану, що дасть змогу побачити всю актуальну інформацію по земельним ділянкам, починаючи з отримання згоди на розробку проектно-кошторисної документації, і до моменту отримання правроустановчих документів на землю. Також планується проведення інвентаризації прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, що спростить процедуру оформлення документації при створенні ОСББ”, – доповів Родіон Владов.

Для фінансування Програми з місцевого бюджету передбачено 360 тис. грн на три роки. Крім того, планується залучення співфінансування з обласного бюджету – 480 тис. грн у 2017 році. Якщо і в 2018 та 2019 році буде можливість залучити кошти з області, до Програми будуть вноситись зміни

Поширити:

Залишити коментар:

коментар