Селфі на 1000 км: на Кіровоградщині стартував марафон-флешмоб на підтримку військових

© From-ua.com

Сьогодні, 10 січня, у Знам’янському районі на Кіровоградщині стартував марафон-флешмоб на підтримку учасників антитерористичної операції на сході України. Марафон діє уже 2 роки.

Радник голови Знам’янської РДА з питань учасників АТО, організатор флешмобу “Патріот підтримки” Володимир Мухуров розповів, що мотивацією для створення марафону було бажання підтримати військовослужбовців, які у люті морози продовжують боронити незалежність країни.

“Я започаткував флешмоб “Патріот підтримки” і він діє вже другий рік поспіль. Стартує він із початком великих снігів та морозів. Метою марафону є підтримка наших захисників, щоб показати, що ми не сидимо на дивані, склавши руки, а у морози бігаємо, задля підняття їхнього патріотичного духу. Мене засмучує, що хлопці сидять у холодних окопах, а для когось важко вийти і пробігти хоча б 1 кілометр”, – поділився Володимир Мухуров.

За його словами, аби долучитися достатньо лише пробігти довільну дистанцію від 1 до 25 км у вільний час, опублікувати селфі під записом і вказати кількість кілометражу, який було подолано.

“Наприклад, у нас 1000 км, а Ви пробігли 2 км… 1000-2=998 км до закінчення флешмобу”, – вказується на сторінці організатора.

Минулоріч  до поставленої відмітки учасникам не вистачило всього лише близько сотні кілометрів.

“Тоді участь у флешмобі взяло майже 40 осіб. Ми набігали майже 900 км. Зовсім трохи не вистачило, щоб “добити” останні 100 км”.

Цьогоріч у перший день один із учасників марафону наразі подолав 5 км, але ввечері організатор планує пробігти з трьома друзями ще по 10 км.

Володимир Мухуров також вважає це гарним способом підтримки фізичної форми і, навіть, шансом для пошуку другої половинки.

“Звичайно, хлопці більш витривалі і бігають більше. Дівчат зазвичай вистачає на 1-2 км. Однак  для них додатковим стимулом є те, що скинувши селфі, вони мають додаткову можливість знайти собі кохану людину”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар