Комунальна техніка у Кропивницькому продовжує працювати вночі, аби громадський транспорт міг вийти на маршрути

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У ніч із 7 на 8 січня вся наявна комунальна техніка продовжувала розчищення території міста від снігу, якого випало більше, ніж за минулу добу.

Пише сайт міськради.

Як повідомили в головному управлінні житлово – комунального господарства на боротьбу зі стихією виїхало 28 одиниць спеціальної техніки. Автомобілі, трактори і грейдер КП «Універсал – 2005» звільняли від снігових заметів магістральні напрямки, за якими працює пасажирський транспорт у Кропивницькому. Комунальникам вдалося забезпечити сталу діяльність громадського транспорту в обласному центі. Зранку, 8 січня, всі маршрутні таксі і тролейбуси вийшли за графіком на лінії. Із транспортними підприємствами вдень тісно співпрацюють три піскорозкидувачі з відвалами та навантажувач.

Вдень спеціалісти КП «Універсал – 2005» готують свою техніку до нового нічного рейду: за прогнозом снігопад на території Кропивницького продовжуватиметься.

Значний обсяг робіт виконали працівники житлово-експлуатаційних організацій. 272 двірників ЖЕО ведуть боротьбу зі снігом і ожеледицею у дворах багатоповерхівок та на тротуарах міста. Комунальним службам активно допомагають і колективи підприємств, устаноі та організацій. Люди вийшли на роботу, щоб розчистити прилеглу до своїх закладів територію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар