Як у Кропивницькому комунальники долали негоду

Сьогодні, 7 січня, у міській раді відбулося перше засідання міського оперативного штабу з подолання наслідків ускладнення погодних умов на території  Кропивницького.

Про це йдеться на сайті Кіровоградської міської ради.

Головував на засіданні заступник міського голови Олександр Мосін. Про виконання заходів, направлених на подолання наслідків негоди доповіли заступник начальника головного управління житлово – комунального господарства Юлія Яндович, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій  Коваленко, керівники комунальних і житлово – експлуатаційних підприємств міста.

За інформацією Юлії Яндович, спеціалісти і техніка комунального підприємства “Універсал 2005” виконали запланований обсяг робіт і забезпечили можливість громадському транспорту вийти на маршрути зранку, 7 січня. Робітники, які працювали всю ніч, пішли на перепочинок. На території міста чергують три автомобілі – піскорозкидувачі з відвалами, які продовжують посипати відсівом складні ділянки доріг і оперативно реагують на виклики транспортних підприємств міста.

Рано–вранці розпочався робочий день і у всіх двірників житлово – експлуатаційних організацій. Вони приступили до розчищення пішохідних зон на територоії дворів та тротуарів.

Сергій Коваленко також довів до відома членів штабу, що за станом на ранок, 7 січня, транспортна інфраструктура міста, системи енерго-, газо, тепло-, водопостачання, зв’язку, медичні установи та об’єкти соціальної інфраструктури Кропивницького працюють  у штатному режимі, надзвичайних ситуацій та подій не зафіксовано.

За результатами наради було відкориговано план спільних дій та поставлені відповідні завдання керівникам виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств міста щодо подальшої роботи в подоланні наслідків снігопаду в умовах низьких температур.

За прогнозом синоптиків, на території обласного центру із 15.00 продовжиться снігопад, тож комунальники у посиленому режимі готуватимуть свою техніку до роботи в чергову нічну зміну.

У свою чергу, оперативний штаб звертається до керівників підприємств, установ та організацій міста, торговельних закладів з проханням підтримати акивні дії комунальників і навести лад на своїх прилеглих територіях, особливо на тротуарних зонах, не допустити накопичення снігових заметів.

Міська влада також висловлює вдячність усім власникам автомобільного транспорту, які дослухалися рекомендацій та прибрали свої автомобілі із узбічч доріг у центральній частині міста та на магістралях руху пасажирського транспорту та звертає увагу на необхідність забезпечення нормальних умов роботи снігоочисної техніки і вночі із 7 на 8 січня.

Читайте також: На Кіровоградщині з 15:00 вводиться обмеження руху транспортних засобів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар