Міський голова Кропивницького привітав спецпризначенців із Різдвяними святами

Сьогодні, 6 грудня, у військовій частині 3-го окремого полку спеціального призначення у Кропивницькому міський голова Андрій Райкович привітати військовослужбовців із Різдвяними святами.

“У цей передсвятковий день хочеться виказати подяку всім військовослужбовцям, побажати їм сімейного тепла і добра, а також здійснення всіх мрій. Звичайно, всі ми сподіваємось лише на те, аби якнайшвидше запанував мир у рідній Україні”.

Міський голова зазначив, що потрібно частіше проводити такі зустрічі, задля підтримання військового духу та патріотичного настрою у хлопців:

“Дякую хлопцям за ту нелегку військову службу, яку вони несуть у цей час. Треба затягнути ремені і все віддати на потребу армії, щоб якомога швидше закінчились бойові дії на Сході України, тому матеріальна допомога буде надаватися у повній мірі та на всі потреби”.

Міський голова привіз військовим більше десятка короваїв та 2 корзини із частуваннями до столу. На знак подяки за постійну допомогу особовий склад 3 полку подарував Андрію Райковичу грамоту.

DSC_0638

Поширити:

Залишити коментар:

коментар