Райлікарня на Кіровоградщині отримала лапараскопічне обладнання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Новоукраїнська центральна районна лікарня отримала під Новий рік подарунок, який буде слугувати усім мешканцям Новоукраїнщини. Для хірургічного відділення лікарні міською та районною владою, за підтримки соціально-відповідального бізнесу придбано лапараскопічне обладнання, яке дасть змогу здійснювати хірургічні втручання без великих розрізів черевної порожнини.

Пише сайт Новоукраїнської міськради.

Найближчим часом придбане обладнання буде встановлене у хірургічному відділенні та сприятиме підвищенню якості оперативних утручань та швидкому одужанню пацієнтів.

Головний лікар Новоукраїнської ЦРЛ Ігор Шилінський повідомив інтернет-виданню “Новоукраїнська правда”, що вже є домовленість з Харківською медичною Академією післядипломної освіти, про те, що для запуску цього обладнання забезпечать навчання двом фахівцям, які пройдуть короткотермінові курси для отримання сертифікату, і лікар матиме допуск до роботи на цьому обладнанні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар