У березні 2017 у чотирьох населених пунктах Кіровоградщини ймовірно пройдуть позачергові вибори

Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування рекомендує Верховній Раді України призначити позачергові вибори окремих сільських, селищних, міських голів на неділю 26 березня 2017 року. У списку 4 населених пункти з Кіровоградщини.

Про це повідомляє Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Народними депутатами України – членами Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування під час розгляду клопотань окремих сільських, селищних, міських рад про призначення позачергових виборів відповідних голів у зв’язку з достроковим припиненням їх повноважень відповідно до положень статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» було взято до уваги вимоги частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15 Закону України «Про місцеві вибори» і ухвалено висновок, яким Комітет рекомендував Верховній Раді України призначити позачергові вибори окремих сільських, селищних, міських голів на неділю 26 березня 2017 року.

Зокрема, буде рекомендовано призначити позачергові вибори таких голів населених пунктів Кіровоградщини:

  • Лебединського сільського голови Голованівського району Кіровоградської області;
  • Грузького сільського голови Голованівського району Кіровоградської області;
  • Обознівського сільського голови Кіровоградського району Кіровоградської області;
  • Новоандріївського сільського голови Новгородківського району Кіровоградської області.

Розгляд даного питання відбувся на засіданні Комітету 21 грудня 2016 року. Відповідні проекти постанов буде зареєстровано у Верховній Раді України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар