Голова ОДА зустрівся з представниками ветеранських організацій Кіровоградщини

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся з представниками ветеранських організацій Кіровоградщини.

Про це інформує сайт Кіровоградської ОДА.
У рамках зустрічі голова обласної ветеранської організації Василь Єфименко підбив підсумки роботи організації за поточний рік та окреслив першочергові заходи на 2017-й.
Василь Єфименко подякував керівництву області за співпрацю, всебічну підтримку ветеранських організацій та сприяння у вирішенні нагальних потреб старшого покоління.
“Для нас важливий ваш життєвий і професійний досвід. Прошу і надалі бути мудрими порадниками для влади, громади, і всіх, хто звертається до вас по допомогу”, – зауважив голова облдержадміністрації.
Особливий акцент під час зустрічі Сергій Кузьменко зробив на здобутках Кіровоградщини у році, що минає.
“Приріст у промисловості на 16%, збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів на 1 млрд. грн., стабільна робота агропромислового комплексу області створили платформу для суттєвого підвищення соціальних стандартів у нинішньому та 2017 році”, – підкреслив Сергій Кузьменко.
За словами голови ОДА, важливі кроки зроблено для розвитку соціальної сфери області.
“Приблизно 180 млн. грн. були використані для придбання шкільних автобусів, сучасного навчального обладнання, будівництва і ремонту низки лікувальних закладів обласного та районного значення, – додав Сергій Кузьменко. – Ми докладатимемо максимум зусиль, щоб жителі Кіровоградщини отримували якісні освітні та медичні послуги”.
Сергій Кузьменко запевнив, що влада й надалі спрямовуватиме свої зусилля для вирішення ветеранських проблем та покращення їх соціального захисту.
“У наступному році ми маємо можливості збільшити фінансову підтримку ветеранських організацій”, – відмітивочільник області.
2812160202 2812160203
Поширити:

Залишити коментар:

коментар