Долинська міськрада затвердила економічно необґрунтовані тарифи – прокуратура

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олександрійською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживань при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги Долинською міською радою.

Прокуратурою з’ясовано, що Долинською міськрадою упродовж 2016 року прийнято ряд рішень про встановлення для комунальних підприємств тарифів на житлово-комунальні послуги, що суперечать вимогам Закону. Вказаними рішеннями  затверджено економічно необґрунтовані тарифи на водопостачання, водовідведення та централізоване теплопостачання. Зокрема, при розрахунку тарифів  враховано навмисно занижені обсяги теплової енергії та водопостачання, що автоматично призвело до збільшення вартості встановлених тарифів.
Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Наразі, триває досудове розслідування, експертним шляхом встановлюється остаточна сума завданих злочином збитків.
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області            

Поширити:

Залишити коментар:

коментар