Команда «Нова поліція» з Кіровоградщини здобула бронзу «Кубку Міністра внутрішніх справ з футзалу 2016»

Команда «Нова поліція» з Кіровоградщини увійшла у трійку кращих відомчих команд України з футзалу. У фінальному колі Всеукраїнських змагань за «Кубок Міністра внутрішніх справ з футзалу 2016» правоохоронці здобули почесне третє місце.

Також, звання кращого гравця турніру та персональний кубок отримав капітан команди «Нова поліція» Тарас Чемерис, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Виборювати перемогу Кіровоградським правоохоронцям довелося дуже не просто. До того, як потрапити до фіналу, команда здобула перше місце і звання переможця у обласних змаганнях серед силових відомств області. Після цього обіграла команди Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та міста Києва. А 22 та 23 грудня в спортивному залі Будинку фізичної культури та спорту МВС України зустрілися на футбольному майданчику з найсильнішими відомчими командами України.

Гра видалася особливо динамічною та напруженою. Команда з Кіровоградщини зарекомендувала себе серйозним суперником, а відтак, змагання, що відбувалися на футбольному полі, тримали у напрузі гравців, їх тренерів та вболівальників.

Підтримував свою команду під час фінальних ігор керівник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко, його заступник – президент клубу «Нова поліція» Олександр Скляревський та головний тренер Олександр Співак.

“Я впевнений, що наша присутність тут та підтримка були дуже важливими і потрібними футболістам. Вони молодці, достойно представили нашу область у змаганнях такого високого рівня, звання кращого гравця турніру отримав наш Тарас Чемерис і наші спортсмени увійшли в трійку кращих команд. Тепер будуть ще завзятіше тренуватися, бо часу для підготовки лишилося вже не так і багато – рівно рік. За цей період вони вдосконалюватимуть свою майстерність, аби наступного разу не лише втримати свої теперішні позиції, а й повернутися додому переможцями. Без сумніву, у них все вийде”, – сказав полковник Кондрашенко.

Команда «Нова поліція» вдячна за ідею та організацію турніру раднику Міністра внутрішніх справ України Володимиру Мартиненку. Після нетривалого відпочинку спортсмени обіцяють знову продовжити тренування з новими силами та натхненням.

1

3

5

6

Поширити:

Залишити коментар:

коментар