Солдата на Кіровоградщині засудили до 3 років позбавлення волі

За принципової позиції військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Апеляційний суд Кіровоградської області залишив в силі вирок суду першої інстанції, яким до трьох років позбавлення волі засудили солдата однієї з військових частин на Кіровоградщині.

Встановлено, що військовослужбовець Л., покликаний до лав Збройних Сил України, ї не повернувся вчасно з відпустки до військової частини і продовжував без поважних причин ухилятися від проходження військової служби протягом 1,5 місяця.

При призначенні покарання суд врахував негативну характеристику обвинуваченого за місцем служби і його систематичне ухилення від суду. Крім того, в ході судового розгляду кримінального провадження військовослужбовець, так і не ставши на шлях виправлення, скоїв аналогічний злочин, пов’язаний з ухиленням від військової служби.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 407 КК України (самовільне залишення військової частини або місця служби) здійснювала і підтримувала державне обвинувачення у суді військова прокуратура Кіровоградського гарнізону Південного регіону України.

За матеріалами прокуратури Південного регіону України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар