У Кропивницькому відбудеться благодійний концерт «Музичний оберіг – захисникам!»

Наступної середи, 21 грудня, о 17.00 обласна бібліотека для юнацтва та кропивницький кіш українського дитячо-юнацького товариства «Січ» запрошують небайдужих кропивничан на благодійний концерт «Музичний оберіг – захисникам!», що відбудеться в рамках бібліопроекту «Креативна середа».

Концерт проводиться спільно з громадською ініціативою «Армія SOS» на підтримку наших військових, що знаходяться в зоні АТО.

Третій рік поспіль на Сході України мужні українці стоять на захисті своєї Батьківщини, боронять мир та спокій своїх родин, захищають нас – українців від біди. Знаходячись на передовій, далеко від рідної домівки під час зимових свят хлопцям, особливо потрібна наша підтримка!

В концерті беруть участь чудові музиканти та танцюристи – Дмитро Скрипник, Сергій Компот Копотієнко, В’ячеслав Маринич, «Анатомія Стихій», клуб спортивного бального танцю «Діамант». В рамках заходу буде організовано благодійний розпродаж картин і поробок кропивницьких майстрів та патріотичні майстер-класи. Також на гостей заходу чекатиме смачне чаювання та можливість поспілкуватися з учасниками концерту.

Запрошуємо усіх свідомих та небайдужих мешканців міста відвідати концерт та підтримати кропивничан, що знаходяться в зоні АТО. Давайте усі разом нагадаємо хлопцям про те наскільки ми цінуємо, те, що вони роблять для нас і наскільки ми чекаємо на їх повернення. Слава Україні та її мужнім синам!

Концерт відбудеться в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами: (050) 152-79-90 – Альона Шендеровська;

(095) 471-27-67 – Тетяна Букач

unnamed (8)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар