Поліція затримала зловмисників, які пограбували 16-річного студента

Поліцейські встановили особу підозрюваного, який пограбував неповнолітнього.

У місті Олександрії двоє невідомих, застосувавши фізичну силу, заволоділи майном юнака. Оперативники викрили одного зі зловмисників. Речові докази вилучено і буде повернуто власникові.

Повідомлення про подію до відділу поліції надійшло 8 грудня. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою та встановили, що хлопець йшов вулицею, до нього підбігли двоє незнайомців. Зловмисники нанесли декілька ударів 16-річному студенту в область голови та ногою по спині, після чого заволоділи мобільним телефоном і рюкзаком.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили одного з нападників. Ним виявився 21-річний олександрієць, який вже мав судимість за вчинення майнового злочину. Йому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – розповів в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар