У Кропивницькому вручили подяки та грамоти кращим велосипедистам області

9 грудня голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся з президентом Федерації велосипедного спорту України Олександром Башенком та представниками федерації велоспорту області, тренерами, спортсменами, ветеранами.

Про це повідомляє сайт КОДА.

Вітаючи гостей в облдержадміністрації, Сергій Кузьменко подякував Олександру Башенку за візит до області, а срібному призеру Олімпійських ігор з велоспорту кропивничанину Олександру Симоненку за ініціативу проведення такої зустрічі.

“Мені дуже приємно, що 9 спортсменів з Кіровоградщини представляють збірну України з велоспорту. У нас є досягнення і на Олімпійських іграх, і на чемпіонатах світу та інших змаганнях. Переконаний, що обласна влада, а також влада Кропивницького та інших міст докладатимуть максимум зусиль, щоб велоспорт мав підтримку, а наші діти, молодь та люди, які просто полюбляють цей вид спорту, мали можливість займатися ним, а також здобувати нагороди на змаганнях”, – наголосив голова облдержадміністрації.

Президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко у свою чергу наголосив, що Кіровоградщина є флагманом української велосипедної спільноти, оскільки має не тільки широке представництво в національній збірній, а й титулованих спортсменів – чемпіонів світу та призерів Олімпіади. Посадовець також підкреслив, що не зважаючи на всі проблеми, які пов’язані з відсутністю велосипедної інфраструктури, популярність цього виду спорту з кожним роком зростає, особливо – серед дітей:

“Усе більше і більше людей сідають на велосипеди. Формуються клуби – в Україні майже 150 тільки офіційно зареєстрованих велооб’єднань. У спортсменів Кіровоградщини є підтримка, є бажання і є знання, тому не треба зволікати, а треба займатися”.

Сергій Кузьменко та Олександр Башенко вручили подяки Федерації велоспорту України, а також грамоти обласної федерації кращим велосипедистам області та їх тренерам, які представляють команди обласного центру, а також міст Світловодська і Знам’янки, селища Новгородки та села Мошорине Знам’янського району. Окремо нагородили ветеранів велоспорту та спонсорів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар