Житель Кіровоградщини судився з Пенсійним фондом, який “не пустив” його на пенсію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Житель Кіровоградщини подав позов до суду через те, що Кіровоградське об’єднане Управління Пенсійного фонду України відмовило йому у виході на пенсію за вислугу років. Суд задовольнив позов.

Відповідна постанова розміщено в Єдиному державному реєстрі досудових рішень.

У відкритому судовому засіданні Кіровський районний суд м. Кіровограда розглянув у м. Кропивницькому справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Кіровоградського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії.

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов задовольнити.

Визнати протиправним та скасувати рішення Кіровоградського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області № 6667 від 30.09.2016 року  про відмову у призначенні   ОСОБА_1  пенсії за вислугою 20 років, згідно ст. 50-1  Закону України «Про прокуратуру» від 05.11.1991 року (в редакції Закону України №2663- III від 12.07.2001).

Зобов’язати Кіровоградське об’єднане Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області призначити ОСОБА_1 пенсію за вислугу років згідно ст. 50-1 Закону України «Про прокуратуру» від 05.11.1991 року (в редакції Закону України №2663- III від 12.07.2001), з 22.09.2016 року, виходячи із розрахунку 90 відсотків від суми заробітної плати.

Присудити із Державного бюджету України на користь ОСОБА_1 сплачений судовий збір у розмірі 1 102,40 грн. Постанова суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі, протягом десяти днів з дня її проголошення, апеляційної скарги через Кіровський районний суд м. Кіровограда, з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар