Учасники “Zaxidfest” приїдуть із концертом у Кропивницький

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 грудня у Кропивницькому в межах всеукраїнського ПСИхотуру виступлять Сергій Жадан з гуртом “Собаки в космосі”.

Початок концерту – 19:00, Fusion club.

Ціна квитка – 100 грн, за студентським – 80.

Квитки можна придбати тут:

– вул. Дворцова, 12 (звертатися за телефоном 099 441 39 14)
– Магазин “Music brend”, вул. Велика Перспективна, 10
– Каса театру ім. М.Кропивницького,
– Каса кінотеатру “Зоряний”, вул. Велика Перспективна, 27
– Піцерія “Челентано”, вул. Велика Перспективна, 66/44

А також за телефонами:

099 441 39 14
066 819 95 76
050 513 48 55.

Для “Жадана і Собак” цей рік залишиться роком появи “Псів” – четвертого студійного альбому – мабуть, найбільш серйозного та важливого в дискографії проекту. Тому “ПСИхотур” є певним підбиттям підсумків проробленої цього року роботи.

Рік завершується, альбом живе своїм життям, музиканти працюють над новим матеріалом і готуються вже наступного року відзначати десять років спільної діяльності на благо українського рок-н-ролу. Тож “ПСИхотур” є доброю нагодою розібратися в самих собі і в своїх стосунках із музикою та цілим світом. Музиканти бувають не лише психами. Іноді вони бувають непоганими психологами, які допомагають нам не тільки ненавидіти й не пробачати, але й любити та вірити. Тож побачимось на концертах!

Жадан та “Собаки в космосі” є частими гостями фестивалю Zaxidfest:

Відео з Ютуб-каналу: Дмитрій Єршов

Сергій Жадан –  український поет, прозаїк, перекладач, громадський активіст. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» тощо.

Літературні твори Сергія Жадана одержали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені тринадцятьма мовами, зробивши автора одним з найвідоміших сучасних українських письменників. Сергій Жадан є також активним організатором літературного життя України та учасником мультимедійних мистецьких проектів.

Гурт “Собаки у космосі” – музичний гурт із Харкова, що виник 2000 року. Колектив брав участь у фестивалях «Таврійські ігри», «Раз. Liv», «Музичний Острів», «5 озер», «Мазепа-Фест», «День Незалежності з Махном».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар