У телемарафоні на “5 каналі” міські голови з Кіровоградщини розкажуть про виклики децентралізації

Сьогодні, 5 грудня, з 7.00 до 21.00 на “5 каналі” триває телемарафон #ЧасМожливостей, присвячений децентралізації влади в Україні.

Серед спікерів є представники місцевого самоврядування і з Кіровоградщини – голова Новоукраїнської ОТГ Олександр Корінний та міський голова Помічної Микола Антошик.

Починаючи з 7 ранку і до 21.30 – в ефірі спілкування з головами об’єднаних територіальних громад з більшості областей України, експертами, головами обласних рад, представниками всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, народними депутатами та урядовцями, відповідальними за реалізацію завдань реформи місцевого самоврядування.

Глядачі телевізійного марафону почують з уст очільників громад і їхніх мешканців, як сьогодні змінюється життя на їхній території, про перші здобутки і наболілі питання, а також почують голос громад, яким ЦВК відмовила у проведенні перших місцевих виборів. Бюджетні питання, питання реформування земельних відносин в Україні, адміністративних послуг та інших секторальних реформ в контексті основоположної реформи місцевого самоврядування за принципом децентралізації влади та інші актуальні питання обговорять в ході дискусій в рамках телевізійного марафону.

Всеукраїнський телемарафон підготовлений «5 каналом» разом із Українським кризовим медіа-центромта Комунікативною групою Центрального офісу реформ за сприяння програми DOBRE.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар