На Кіровоградщині рятувальники визволяли водіїв зі снігових заметів

У Кіровоградські області рятувальники продовжують надавати допомогу водіям на автошляхах області.

Про це інформує прес-служба У ДСНС області.

3 грудня о 15:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Олександрія потребує допомоги водій автомобіля «IVECO». Прибувши до місця події рятувальники Державного пожежно-рятувального загону №2 відбуксирували автомобіль з ускладненої частини дороги на проїжджу, звідки він продовжив рух самостійно.

О 18:25  у смт Смоліне Маловисківського району водій автомобіля «ГАЗель» потрапив у кювет на польовій дорозі та потребував допомоги. Прибувши на місце події, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №34 Управління ДСНС України в області за допомогою буксирувального тросу вилучили автомобіль на проїжджу частину дороги.

О 20:38 на автошляху Новоукраїнка-Плетений Ташлик у Новоукраїнському районі фахівці Служби порятунку надали допомогу водію легкового автомобіля «Mercedes», о 20:55 на трасі Кривий Ріг-Кропивницький біля с.Дубровине Долинського району силами фахівців Державної пожежно-рятувальної частини №20 за допомогою лебідки було вилучено із кювету автомобіль «Fiat Regata».

Таку ж допомогу надали і рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №31 смт Новоархангельськ, на пункт зв’язку якої надійшло повідомлення о 00:50 про те, що у с. Солдатське водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та потрапив на засніжене узбіччя.

IMG_20161204_013314_2 Фото-0063

Поширити:

Залишити коментар:

коментар