Кропивницький ФК “Зірка” поступився одеському “Чорноморцю”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото з матчу "Зірка" - "Чорноморець" у Кропивницькому

В 16 турі УПЛ одеський “Чорноморець” обіграв команду з Кропивницького – 2:1.

Пише football24.ua.

Свої шанси за переможців реалізували Коркішко та Андрієвський.

З від’їздом із Кропивницького Даріо Друді “Зірка” стала більш українською командою. Так, у старті гостей, які вирішили зіграти у п’ять оборонців, з іспаномовних легіонерів вийшов лише Федеріко Перейра – капітан “жовто-червоних”. Напередодні зустрічі Олександр Бабич не міг розраховувати на дискваліфікованого Давида Хочолаву.

Вже на третій хвилині гості засмутили Євгена Боровика. Калітвінцев поблизу чужих воріт втратив м’яча, після чого Загальський шикарним дальнім пасом вивів Білонога віч-на-віч з кіпером одеситів.

На 25 хвилині “моряки”, класно зігравши у відборі, вивели вже Коркішка на побачення з Пастом – 1:1.

На старті другого тайму Мартиненко поцілив у поперечину. Та на 78 хвилині “Чорноморець” таки добився свого: свіжий Андрієвський після подачі з кутового майстерно піймав сферу на ногу – 2:1! Здається, м’яч після пострілу вихованця “Металіста” зачепив Мойю. Наприкінці гри Дмитро Кутаков показав другу жовту картку Зубкову, фактично позбавивши гостей шансу відігратися, хоча на 90 хвилині Мойя в ближньому бою не переграв Боровика.

Отож, одесити набирають 22 очки, залишаючись на шостому місці. В “Зірки” ж 14 очок.

В рамках 17 туру “Чорноморець” спробує в рідних стінах перемогти команду Віталія Кварцяного, а “Зірка” в Кропивницькому протистоятиме “Олександрії”. Дербі!

Чемпіонат України, 16 тур

“Чорноморець” – “Зірка” – 2:1

Голи: Коркішко, 25, Андрієвський, 78 – Білоног, 3

Вилучення: Зубков (“З”), 84

Поширити:

Залишити коментар:

коментар