У КДПУ розіграли “Кубок ректора”

Ілюстрація www.youtube.com

У Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбулась щорічна гра КВН між командами факультетів «КУБОК  РЕКТОРА  2016» в рамках святкування Міжнародного дня студента.

Про це інформує сайт КДПУ ім. В. Винниченка.

Університет завжди мав відмінне почуття гумору, а студенти постійно перемагають у міських та Всеукраїнських конкурсах «КВН». Саме цей конкурс на піку популярності серед студентської молоді.

Фото www.kspu.kr.ua
Фото www.kspu.kr.ua

Як зазвичай, гра проходила в три раунди: Візитка, розминка та домашнє завдання, де студенти мали розкрити тему студентського життя, підготовки до сесії чи проживання у гуртожитку – вічна тема для жартів, головне підключити креатив та приправити гарними жартами і все готове.

Цього разу змагалися на полі бою 4 команди. Складнощі в тому, що 2 команди: «Моя принцеса» факультету філології та журналістики і «Скіф» факультету історії та права – команди лідери, які вже багато років на цій сцені змагалися з новоутвореними не менш сильними командами: «Кіна не буде» факультету філології та журналістики, «Свидетели псих педа», як здогадалися, факультет психології та педагогіки.

А судити таку гру, позвали солдатів, які вже давно знають свою справу у цій грі та багато років грають у КВК: Кирило Мельник, Володимир Кондрашов, Дмитро Крєндєль та Геворг Месропян.

2
Фото www.kspu.kr.ua

Упродовж, трьох раундів команди боролися за першість та кожного разу довожили чому саме вони повинні виграти. Цього разу, у конкурсі «Розминка», де команди  мають швидко і влучно жартувати відповідаючи на питання, які лунатимуть від членів журі, додали невеличку родзинку, яку не очікував ніхто. На сцену запросили Чепурка Дмитра та Кондратенко Тетяну – музикантів з мистецького факультету, які співають 4 строчки з відомої пісні, а командам натомість потрібно  подумати і замінити останні дві строчки дотепним жартом. Складнощів не виникло ні у кого, команди швидко відспівували пісні.

Фото www.kspu.kr.ua
Фото www.kspu.kr.ua

Гра видалася повна сюрпризами на жарти від команд та неочікуваною на результати.

За результатами конкурсу 3 місце вибороли команда з факультету філології та журналістики: «Кіна не буде», команди «Моя принцеса» та «Скіф» отримали почесне 1 призове місце.

Фото www.kspu.kr.ua
Фото www.kspu.kr.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар