Відсьогодні на Кіровоградщині можна вполювати зайця-русака

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

27 листопада у мисливських угіддях Кіровоградщини відкривається сезон полювання на зайця-русака. Виходити за здобиччю мисливцям дозволятиметься щонеділі до 22 січня 2017 року включно. За день можна вполювати одного зайця.

На полюванні необхідно мати при собі перелік документів: відстрілочну картку, посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, дозвіл на зброю, а також паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

Охорону мисливських угідь постійно здійснюють рейдові бригади, до яких входять представники державної лісової охорони, користувачі мисливських угідь та правоохоронці. За порушення правил полювання на мисливців накладається штраф в розмірі від 102 до 1020 грн., при повторному порушенні – від 1020 до 2040 грн.

Обласне управління лісового та мисливського господарства нагадує мисливцям про необхідність дотримуватися на полюванні встановлених правил поводження з вогнепальною мисливською зброєю.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар