У Кропивницькому злодій намагався викрасти 50 метрів телефонного кабелю

фото dpchas.com.ua

У Кропивницькому наряд поліції охорони спіймав крадія кабелю.

Про це повідомили в Управлінні поліції охорони в Кіровоградській області.

Прибувши за адресою виклику, поліцейські неподалік місця події помітили чоловіка, який ховав під верхнім одягом інструменти та шматок відрізаного телефонного дроту. Злодієм виявився місцевий житель.

Напередодні близько 4-ї години ранку група затримання поліції охорони отримала повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю, розташованого в одному з районів міста.

Під час відпрацювання території поліцейські виявили пошкоджений дріт на розподільчих стовпах, а на сусідній вулиці застали чоловіка, що був одягнутий у куртці не по розміру, з-під якої виглядав кабель. Зупинивши невідомого, правоохоронці здійснили поверхневий огляд громадянина, у ході якого виявили змотаний провід, плоскогубці та ніж.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу правопорушника встановили. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. За попередніми даними, злодій намагався викрасти 50 метрів телефонного кабелю.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, чоловіку інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар