Особливості ЗНО у 2017 році

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) наступного року відбуватиметься з 6 лютого по 17 березня, а саме зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, – з 23 травня по 15 липня.

Про це інформує вісник міської ради Кропивницького “Вечірня газета”.

Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як з чотирьох навчальних предметів: українська мова і література (23 травня), історія України (2 червня), математика (31 травня), біологія (8 червня), географія (12 червня), фізика (14 червня), хімія (16 червня), англійська мова (29 травня), іспанська мова (25 травня), німецька мова (25 травня), російська мова (6 червня), французька мова (25 травня)

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів [українська мова і література (українська мова), математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття), а також один навчальний предмет за вибором випускника] зараховуватимуть як результати державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року.

Для визначення результатів ЗНО-2017 з кожного предмета буде встановлено “пороговий бал”, тобто та кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт. Учасники тестування, які не подолають “поріг”, не зможуть використати результат ЗНО із цього предмета для вступу до ВНЗ. Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижчими від “порогового бала”, отримають оцінку за шкалою 100 – 200 балів та матимуть право брати участь в конкурсному відборі при вступі на навчання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар