У Кропивницькому патрульні затримали п’яного водія з посвідченням майора міліції

У Кропивницькому патрульні виявили нетверезого кермувальника, який ледь тримався на ногах, та врятували пасажира від алкогольної коми.

1Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Кропивницького.

У п’ятницю, 18 листопада, близько 22.00 у районі Новоолексіївки, екіпаж патрульних помітив автомобіль Ssang Yong Rexton, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Інспектори зупинили транспортний засіб і побачили водія з явними ознаками алкогольного сп’яніння та ледь притомного пасажира.

Не зволікаючи, патрульні викликали на місце події карету швидкої медичної допомоги. Медичні фахівці госпіталізували пасажира із діагнозом – алкогольна кома.

Несподівано для патрульних, водій почав поводити себе неадекватно: скандалити та кидатися на охоронців порядку. Інспектори були вимушені приборкати кермувальника. Під час перевірки документів, у водія виявили посвідчення майора міліції. Після недовгого пручання, нетверезий дебошир заснув в службовому автомобілі.

Полісмени склали на кермувальника протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та викликали на місце події працівників Управління внутрішньої безпеки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар