На Кіровоградщині шахрай зробив “бізнес” на дверях

На Кіровоградщині поліцейські викрали шахрая, який ошукав місцевих жителів на майже 70 тис. грн.

Про це повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.

Жертвами зловмисника стали більше 10 громадян, з якими він укладав договори щодо виготовлення вікон та дверей, але не виконував обіцяного. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

До Знам’янського відділу поліції надійшли повідомлення про шахрайства від місцевих жителів.

«Правоохоронці встановили, що у серпні 27-річний чоловік приїхав для проживання у місто з дружиною, яка зареєстрована як приватний підприємець. На вулицях роздавав перехожим рекламні буклети про можливість замовлення пластикових вікон, металевих та міжкімнатних дверей. Згодом до «бізнесмена» почали звертатися місцеві мешканці, з якими він укладав договори, брав передоплату, але вказані товари не замовляв та роботу не виконував. Загалом від дій шахрая потерпіли більше 10 громадян, які відали йому кошти у сумі близько 70 тисяч гривень. Гроші зловмисник витрачав на власні потреби», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених за ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до 2 років, або до 5 років обмеження волі, чи 3 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар