Підприємство “Дніпро-Кіровоград” отримало оновлену інвестиційну програму

Депутати Кіровоградської обласної ради проголосували за нову “Інвестиційну програму обласного комунального виробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград на 2016 рік”.

Підтримали проект рішення підтримав 41 депутат.

Згідно з проектом даного рішення, ОКВП “Дніпро-Кіровоград” отримає 43773,17 тис. грн. без ПДВ з них 33427,62 тис. грн. без ПДВ за рахунок позики Світового банку в рамках “Другого проекту розвитку міської інфраструктури”, 10 345,55 тис. грн. без ПДВ (з них 7705,35 тис. грн на послуги водопостачання та 2640,20 тис. грн. на послуги водовідведення).

На що будуть витрачені кошти можна дізнатися ТУТ.

А от зміни, зокрема, стосуються наступних пунктів:

  1. Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Калініна у  м. Олександрія Кіровоградської області. Даний пункт скориговано (збільшено витрати) в зв’язку з коригуванням проекту.
  2. Реконструкція приміщення лабораторії контролю якості води для встановлення хроматографа Termo Scientific TRACE 1310 ДВС по вул. Заводська, 2 смт.Рівівка, Світловодського району, Кіровоградської області. Даний пункт включено в зв’язку з необхідністю фінансування для встановлення нового обладнання, що придбане в рамках Проекту “Розвиток міської інфраструктури-2”.
  3. Реконструкція очисних споруд каналізації м. Кіровоград. Даний пункт скориговано (зменшено витрати) в зв’язку  з перенесенням частини заходів на 2017 рік.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар