У міськраді на Кіровоградщині шукають начальника фінансового управління

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© vmr.gov.ua

Новоукраїнська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника фінансового управління виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради.

Вимоги до учасників конкурсу: громадянство України, досконале  володіння державною мовою, вища освiта вiдповiдного професiйного спрямування за освiтньо-квалiфiкацiйним рiвнем магiстра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи на державній службі не менше трьох років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших галузях економіки не менше п’яти років; володіння знаннями бюджетного законодавства, з формування дохідної та видаткової частин бюджету, основами діловодства, знаннями відповідних комп’ютерних програм та  досконале володіння навиками роботи на персональному комп’ютері.

До конкурсної комісії виконавчого комітету міської ради  (м. Новоукраїнка, вул. Покровська, 70, ІІ поверх, приймальня) необхідно подати  такі  документи: заяву на ім’я голови конкурсної комісії; особову картку (форма П-2ДС);  2 фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларацію про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається посадовою особою,  відповідальною за кадрову роботу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар