На Кіровоградщині калюжі перетворили на озера

Жителі Новомиргорода, які втомилися від бездоріжжя, влаштували перфоманс – перетворили калюжі на озера. Креативні новомиргородці обсадили величезну калюжу очеретом і поставили знак “Вилов риби заборонено”.

У спільноті “Novomyrhorod News” до цієї інсталяції додали ще й іронічний текст.

“Бездоріжжя – вічний біль новомиргородців. Головні вулиці хоч і латані-перелатані, однак асфальтовані, а по боках такі-сякі, однак тротуари. Але чим далі вглиб, у нетрі міста розумієш, дороги тут не те що асфальту чи бодай жорстви, а навіть грейдера в очі не бачили. А люди прямують протоптаними стежинами за принципом «де сухіше і можна пройти». Особливого шарму їм додає дощова мокра погода. І тоді вузенькі вулички вкриті величезними ямищами перетворюються на озера. Не вистачає хіба що човна та весел.

Та замість того, щоб сумувати й бідкатися, новомиргородці займаються творчістю. Один з таких мистецьких перформансів невідомого автора розгорнувся просто неба по вулиці Ціолковського в районі Виноградівки. На дорозі з широчезних калюж утворилася ціла мережа ставків. І хтось певне вирішив їх орендувати. По берегах засадив кущі очерету. І не просто натикав сухих оцурпалків, а накопав прямо з корінням, щоб краще прижилися. З усіх боків «імпровізованого ставка» поставив таблички «вилов риби заборонений».

Творчість з містян так і пре, а ще вони добре вміють натякати. Тож поспішайте побачити все на власні очі, інсталяція ще діє”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар