В Олександрії міські і районні перевізники не поділили пасажирів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: LiveJournal

В Олександрії назріває протистояння між підприємствами-перевізниками, що здійснюють перевезення громадян по території міста та по приміським марштрутам. Районні перевізники, мовляв, ведуть нечесну конкуренцію, “проскакуючи” між рейсами міських автобусів і забираючи їх потенційних пасажирів, таким чином позбавляючи їх прибутку.

Про це повідомляється у свіжому випуску офіційного друкованого видання міської ради – пише видання “Олександрійські новини”.

Зазначену проблему нещодавно обговорили на зустрічі перевізників з керівництвом “Укртрансбезпеки” в Кіровоградській області, після чого співробітники відомтсва разом з фахівцями укправління економіки міськради здійснили рейди для перевірки даних скарг. В ході рейдів виявилось, що водії приміських маршрутів “Олександрія – Нова Прага”, “Олександрія – Протопопівка”, “Олександрія – Головківка” та “Олександрія – Косівка” дійсно надають послуги з перевезення як жителям району, так і мешканцям міста.

Такі дії управління економіки міськради вважає порушенням законодавства про пасажироперевезення і має намір клопотати перед “Укртрансбезпекою” щодо позбавлення деяких районних перевізників ліцензій на здійснення своєї діяльності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар