Вірші в потягах: під час капінгу у Кропивницькому відбудеться благодійний розпродаж

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

19 листопада о 18:00 у колишньому приміщенні “Львівської майстерні шоколаду” відбудеться поетичний капінг “Вірші в потягах”, який цього року об’єднується зі стихійними читаннями.

Одна із організаторів заходу, Вікторія Гапоненко, розповіла Першій електронній про традиційний благодійний розпродаж:

“Уже традиційно, капінг – це не тільки мистецький осередок, де читають вірші і слухають музику. Неодмінна складова наших заходів – благодійність. Під час попередніх капінгів ми збирали кошти для потреб української армії. Цього разу ми хочемо допомогти близькій для нас людині, нашій подрузі – Маші Корніловій. Для того, щоб виручити більшу кількість коштів, будемо продавати не тільки листівки, як робимо це зазвичай. Ми також влаштовуємо розпродаж книжок за мінімальними цінами. До того ж, до розпродажу долучилась сама Марія, яка надала нам для капінгу плетені браслети, які ми теж будемо продавати під час заходу. Зібрані кошти ми передамо Маші на реабілітацію”, – розповіла Вікторія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар