На Кіровоградщині помолилися за сиріт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У другу неділю листопада вже традиційно проводиться День молитви за сиріт. Церкви по всій Україні приділяють особливу увагу дітям, які залишилися без піклування батьків. Учора, 13 листопада, у храмі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ (м. Знам’янка) відбулася спільна молитва.

Пише komora.info.

Настоятель церкви о.Іван зазначив:

“Важливо  пам’ятати дітей-сиріт у молитві,  бо в своєму житті вони чимось обділені… Але серед них є добрі та щирі серця, які прагнуть просто жити. Дехто навіть не знає про цей Всеукраїнський день молитви за дітей-сиріт. Тому ми у нашій парафії сьогодні молилися за сиріт, щоб Господь благословив їх та їхні мрії, а мрія у них одна – мати добрих батьків та оселю”.

День молитви за сиріт – це ініціатива Альянсу «Україна без сиріт», всеукраїнського руху християн та організацій, які працюють в єдності, маючи одну спільну мету:охопити всіх дітей-сиріт справжньою християнською турботою, дати можливість кожній дитині зростати в люблячій сім’ї та попередити сирітство в Україні. У цей день Церкви по всій Україні приділяють особливу увагу дітям, які залишилися без піклування батьків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар