Держгеокадастр Кіровоградщини за 9 місяців опрацював майже 122 тис. запитів та звернень

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Latifundist.com

За дев’ять  місяців поточного року територіальні органи Держгеокадастру області надали майже 122 тисячі адміністративних послуг.

З них безоплатно громадяни отримали 80 488 адміністративних послуг або 65,98% від їх загальної кількості. Найбільша кількість запитів – видача витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки. Фахівці землевпорядної служби видали 23 046 таких документів. Крім цього землевпорядники видали 9 512 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Спеціалісти землевпорядної служби Кіровоградщини за згаданий період надали фізичним та юридичним особам 41 511 платних адмінпослуг, оплата за які становила майже 2,722 млн гривень, що на 831 тис. гривень більше, ніж за аналогічний період 2015 року.

Найбільші надходження, а це понад 2,51 млн гривень отримали за послуги з надання 38 261 витягу про земельну ділянку з Державного земельного кадастру (92,2% від усіх наданих платних послуг).

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитись з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар