У кожного кропивничанина у середньому інвестували 3438 грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Інвестиційна активність підприємств Кіровоградської області у січні-червні 2016 року збільшилася у порівнянні з минулим роком.

Головне управління статистики у Кіровоградській області інформує про інвестиційну діяльність.

У січні-червні 2016р. підприємствами та організаціями області за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 2275,3 млн грн капітальних інвестицій, що в 1,6 раза більше ніж у січні–червні.

Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій були власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 84,7% усіх капіталовкладень.

Підприємствами м. Кропивницького (м.Кіровограда) освоєно 35,8% загального обсягу капіталовкладень по області.

Найбільшу частку капітальних інвестицій освоєно підприємствами сільського, лісового та рибного господарства (55%), промисловості (28,3%).

м. Кропивницький

У січні-червні 2016 р. підприємствами та організаціями м. Кропивницького (м.Кіровограда) освоєно 813,7 млн грн капітальних інвестицій, що становить 35,8% загальнообласного обсягу.

На кожного мешканця міста в середньому припало 3438 грн капітальних інвестицій, що на 46,6% більше ніж у середньому по області.

Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій були власні кошти підприємств та організацій.

Кіровоградський район

У січні–червні 2016р. підприємствами та організаціями Кіровоградського району освоєно 137,4 млн.грн капітальних інвестицій, що становить 6% загальнообласного обсягу.

На кожного мешканця району в середньому припало 3710 грн капітальних інвестицій, що в 1,6 раза більше ніж у середньому по області.

Основним джерелом фінансування капітальних інвестицій були власні кошти підприємств та організацій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар