Військовий збір на Кіровоградщині перевиконали на 5%

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку 2016 року платники податків Кіровоградщини сплатили до державного бюджету 116,5млн.грн. військового збору. Виконання прогнозного показника становить 105,7 відсотків.

Про це повідомили в управлінні податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Сума надходжень такого податку зросла порівняно з аналогічним періодом минулого року на 23,8 млн. гривень. Зокрема, за серпень ц.р. надходження військового збору склали 17,3млн.грн., що на 3,5млн.грн. більше надходжень серпня 2015 року.

Нагадуємо, що платниками військового збору є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи – нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти. Його ставка складає 1,5 % від об’єкта оподаткування. Військовий збір утримується з суми доходу, що є об’єктом оподаткування відповідно до статті 163 Податкового кодексу України, нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар