Кіровоградщина отримає близько 120 млн на реалізацію соціальних проектів

Минулого тижня Кабінет Міністрів України затвердив перелік проектів, які будуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та субвенцій з державного бюджету на соціально-економічний розвиток. Про це повідомляє сайт КОДА.

За словами голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка, загальна сума коштів, які отримає область на реалізацію усіх проектів, складає близько 120 мільйонів гривень.

Звертаючись до керівників територій, Сергій Кузьменко наголосив, що кошти, передбачені на соціально-економічний розвиток регіонів, будуть направлені з державного бюджету безпосередньо на місця.

– Я прошу вас, шановні колеги, щоб ви вже сьогодні працювали над підготовкою тендерів і успішним їх проведенням, оскільки часу в нас не так багато, – зауважив очільник області. – Об’єкти, які буде реалізовано за кошти соцекономрозвитку, широкого спектру: освіта, житлово-комунальне господарство, дороги, медицина.

Голова облдержадміністрації навів декілька прикладів проектів, які будуть реалізовані за кошти зазначеної субвенції: дитсадок в Компаніївському районі на суму 2,5 мільйона гривень, водоканал в Онуфріївському районі – 1,2 мільйона гривень, лікарня в Світловодську – майже 5 мільйонів гривень, комунальні дороги в Петровому, Знам’янці та Олександрії.

Читайте також: Кіровоградщина: на що будуть витрачені 60 млн бюджетних коштів

– Ще раз говорю, що сектор максимально широкий – представлено усі напрямки. Це те, що сьогодні турбує людей, тому, шановні колеги, до роботи, – підсумував Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар