Кіровоградська міськрада “влетіла” майже на півмільйона гривень

Кіровоградський окружний адміністративний суд постановив стягнути з Управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради на користь державного бюджету більше ніж 364 тис. грн.

Як повідомляється у Єдиному державному реєстрі судових рішень, у результаті проведення планової ревізії фінансово-господарської діяльності Управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради за період з 1 січня 2011 по 1 січня 2015 року, фінансовою інспекцією встановлено ряд порушень на загальну суму 467 тис. 781 грн 62 коп.

10 березня 2016 року Кіровоградський окружний адміністративний суд у відкритому судовому засіданні розглянув адміністративну справу за позовом фінансової інспекції в Кіровоградській області до Управління власності. У результаті розгляду справи суд постановив стягнути з Управління власності в дохід державного бюджету кошти у сумі 364 тис. 699 грн 67 коп.

“…отримані без установлених законом підстав та з порушенням законодавства”, – пишеться у постанові.

На основі постанови Кіровоградського окружного адміністративного суду управління власності Кіровоградської міськради подало апеляційну скаргу в Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар