На Кіровоградщині боряться з „брудними коштами”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку 2016 року відділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Кіровоградській області складено та передано до правоохоронних органів 12 матеріалів щодо імовірного вчинення кримінальних правопорушень суб’єктами господарювання та фізичними особами, в тому числі 7 матеріалів – з ознаками отримання злочинних доходів та їх подальшої легалізації, виявлена сума отриманих злочинних доходів склала 38,4 млн. гривень. 

За результатами розгляду переданих матеріалів правоохоронними органами у 2016 році в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 7 кримінальних проваджень, в тому числі 1 провадження – за ознаками ст.209 КК України («Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом»), 3 провадження – за ознаками ст.191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»), та 3 – за ознаками ст.212 КК України («Ухилення від сплати податків, зборів»)

Одним з пріоритетних напрямків роботи відділу є виявлення правопорушень у сфері державних закупівель. За результатами роботи у даному напрямку до правоохоронних органів передано 2 матеріали, на основі яких зареєстровано 2 кримінальні правопорушення за ознаками ст.191 КК України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») на загальну суму 7,7 млн.гривень.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар