Група компаній «GREENSTONE» досягла домовленостей щодо реструктуризації зобов’язань «Креатива»

Наприкінці 2015 року була підписана угода на суму більш ніж $1,5 млн між групою компаній «GREENSTONE» та компанією «UniCredit Leasing» (Україна).

У рамках угоди «GREENSTONE» буде виконувати зобов’язання ПАТ «Креатив» щодо лізингу вантажної, сільськогосподарської техніки та легкового автотранспорту. Угода з «UniCredit Leasing» передбачає переоформлення об’єктів лізингу та реструктуризацію заборгованості, що була накопичена впродовж 2015 року та особливо в період переговорного процесу, який тривав майже чотири місяці.

«Продаж 2/3 бізнесу «Креатива», що вимушено відбувся влітку 2015 року, передбачав домовленість з новими власниками про розподіл кредитного портфеля, і команда «GREENSTONE» веде активну діяльність щодо переоформлення та обслуговування цих кредитів, підводить підсумок цієї угоди Максим Березкін, директор інтегрованої агропромислової групи компаній «GREENSTONE».Ми одразу після продажу розпочали співпрацю з кредиторами, ніколи не відмовлялися від своїх зобов’язань, завжди готові до конструктивного діалогу на шляху пошуку взаємовигідного рішення в правовому полі. Успішне закриття угоди з «UniCredit Leasing» є наслідком активної та кооперативної позиції нашого фінансового партнера та демонструє нашу позицію з цього питання».

Інформаційна довідка

GREENSTONE – українська інтегрована агропромислова група компаній, яка об’єднує кілька бізнес-напрямків, серед яких виробництво та продаж соєвої та соняшникової олії та шроту; земельний банк з майже 35 тис. га власних угідь, розташованих у Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській та інших областях України; тваринницький напрямок, представлений сучасним свинокомплексом, потужністю 60 тисяч голів на рік; автотранспортне підприємство та кілька інвестиційних “green-field” проектів; штат співробітників – майже 1500.

«UniCredit Leasing» входить до складу фінансової групи «UniCredit Group», яка є однією з лідируючих фінансових груп Європи з філіалами у 17 країнах світу, нараховує майже 130 000 співробітників та обслуговує більше ніж 40 млн клієнтів у 7 665 відділеннях. Основні види діяльності «UniCredit Leasing» спрямовані на забезпечення клієнтів продуктами в галузі транспорту і обладнання, а також у галузі страхування. «UniCredit Leasing» є членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар