До кіровоградської податкової подано лише 165 декларацій про доходи за 2015 рік

Станом на 01.02.2016 року до Кіровоградської ОДПІ подано 165 декларацій про майновий стан і доходи  за 2015 рік. Задекларовано доходу в сумі  865,3 тис.грн., податку на доходи фізичних осіб (ПДФО)  сплачено  83,5 тис.грн. та військового збору – 12,24 тис.грн. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби Кіровоградської ОДПІ.

До декларування залучено 105 фізичних осіб, які працевлаштовані та отримують доходи за межами території України. Даною категорією задекларовано доходу в сумі 155,1 тис.грн., ПДФО  сплачено 7,6 тис.грн., військового збору – 0,06 тис.грн.

Громадянами-орендарями земель водного фонду задекларовано доходу в сумі 39,3 тис.грн., ПДФО сплачено 2,5 тис.грн., військового збору – 0,2 тис.грн., орендарями одноосібниками задекларовано доходу в сумі 61,0 тис.грн., ПДФО сплачено  1,8 тис.грн., військового збору сплачено  0,4 тис.грн.,  квартироздавачами задекларовано доходу в сумі 140,2 тис.грн., ПДФО сплачено  3,2 тис.грн., військового збору – 0,3 тис.грн.

Громадяни, які отримували доходи від операцій з інвестиційними активами задекларували дохід в сумі  47,1 тис.грн., ПДФО ( 8,9 тис.грн.) та військовий збір (1,0 тис.грн.) – утримано податковим агентом.

Протягом січня поточного року до декларування залучено 3-х фізичних осіб , які отримали доходи у вигляді спадщини/дарування. Даною категорією задекларовано доходу в сумі 419,5 тис.грн., ПДФО сплачено 6,3 тис.грн., військового збору – 1,9 тис.грн.

Нагадуємо, що громадяни, котрі в минулому році отримували доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані подати декларації до 1 травня 2016 року  в податкову інспекцію за місцем реєстрації.

До доходів, що підлягають обов’язковому декларуванню в цей період, належать:

– доходи , з яких при нарахуванні або виплаті ПДФО не утримувався;

– доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здачі в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна, продажу власної сільгосппродукції фізичним особам, тощо);

– спадок (подарунки) від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення;

– доходи від продажу інвестиційних активів;

– іноземні доходи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар