Кіровоградська ОДА відремонтує котельню за 5 млн грн

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 12 жовтня уклало з ТОВ «ОВК-Енерджі» угоду про реконструкцію котельні в Кіровоградському психоневрологічному інтернаті вартістю 5,34 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель – пишуть “Наші гроші”.

ТОВ «ОВК-Енерджі» крім реконструкції котельні повинно провести ремонт зовнішніх інженерних мереж в Кіровоградському психоневрологічному інтернаті по вул.Чернишевського, 36. Роботи мають бути закінчені до кінця 2015 року.

Виконавця робіт було обрано шляхом проведення переговорної процедури закупівлі. В обґрунтуванні замовник вказав, що змушений був вдатися до переговорів через неможливість дотримання строків проведення конкурсних торгів. А саме, 25 серпня замовник отримав листа директора департаменту соціальної політики Кіровоградської ОДА, в якому він просив закінчити реконструкцію котельні до настання опалювального сезону. Крім того, на початку вересня «Торгова компанія «Оптім» проінформувала, що зможе поставити необхідне обладнання у термін до восьми тижнів. Але у випадку попередньої оплати вартості обладнання в 100%.

Власником фірми-виконавця робіт ТОВ «ОВК-Енерджі» є Вдовиченко Олег Васильович, котрий також є власником та керівником ТОВ «ОВК-Технолоджі».

Згідно даних ВДЗ, до цього ТОВ «ОВК-Енерджі» лише раз отримувало державні замовлення – в жовтні 2014 року підприємство уклало угоду з Управлінням капітального будівництва Кіровоградської ОДА на будівництво очисних споруд «Голованівської центральної районної лікарні». Вартість робіт склала 1,45 млн грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар