Ветерани можуть отримати 1,5 млн грн на відкриття бізнесу

© clearancejobs

24 березня стартував конкурс, за яким ветерани можуть отримати 1,5 мільйона гривень на відкриття та розвиток бізнесу – #Варто “РобиТИ своє”.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Українського ветеранського фонду.

Ветерани, ветеранки, а також родичі полеглих захисників та захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на відкриття або розвиток власної справи. Загальний бюджет конкурсу становить 15 мільйонів гривень.

“Ми підтримуємо бізнес-спроможність ветеранів та їхніх родин. Тому вже втретє запускаємо програму макрофінансування. У 2022 році УВФ провів два конкурси макрофінансування й 53 переможці отримали фінансування на суми від 500 тисяч до мільйона гривень. Сподіваємось, що цьогорічна програма зможе підтримати ще більше нішевих підприємств з продовольчої сфери”, — каже Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

Прийом заявок триватиме з 24 березня до 10 квітня 2023 року. Участь можуть брати юридичні особи, а також фізичні особи-підприємці.

Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/

Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”.

Конкурс запускають Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів у партнерстві з благодійним фондом “МХП – Громаді”.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар