Кропивницька компанія «StarWood» отримала грант на розвиток бізнесу

Підприємство з Кропивницького «StarWood» стало одним із переможців держпрограми «єРобота» та отримало грант на розвиток вже налагодженого бізнесу.

Про це Першій електронній газеті повідомив обласний центра зайнятості.

Компанія займається виготовленням ексклюзивних авторських виробів з дерева, металу і полімерів. Наразі підприємство має повний цикл закритого виробництва: від роботи з металом і деревом до художньо-ювелірних тонкощів.

«Деревообробкою я почав займатися ще з 2017 року. Спочатку це були невеличкі вироби, а уже із 2020 року з’явилися індивідуальні замовлення та виготовлення більш габаритної продукції. Зараз це меблі, які уже представлені на багатьох всеукраїнських майданчиках і користуються неабиякою популярністю серед дизайнерів в Україні та за її межами», – говорить власник компанії Денис Дончевський.

Наприкінці минулого року компанія вийшла на експорт своєї продукції, тому обсяги виробництва значно зросли.  Вона зіткнулася з тим, що для виконання більших обсягів виробництва не вистачало відповідного обладнання та інструменту, а тому з’явилася потреба у його придбанні.

Денис подав заяву через Єдиний державний вебпортал електронних послуг Дія, склав бізнес-план та презентував його фахівцям Кіровоградського обласного центру зайнятості, на що отримав схвальне рішення.

«Зараз я маю команду із семи фахівців, серед яких – двоє внутрішньо переміщених осіб із Харкова та Херсону. Розширення штату – серед першочергових завдань. Це мені вдасться вирішити за сприяння служби зайнятості», – зазначає Денис Дончевський.

У службі нагадують, що задля того, аби допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність діє державна програма «єРобота».

Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ.

Про умови надання гранту читайте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37.

Консультації щодо мікрогрантів – за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Нагадаємо, жителі Кіровоградщини почали отримувати гранти в «єРобота».

Читайте також: Робота Є: газо та водопровідні господарства Кіровоградщини потребують контролерів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар