Два інвестиційних проекти Кропивницького може профінансувати міськрада

Управління економіки міської ради та Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області у лютому уклали договір про спільну діяльність щодо фінансової підтримки підприємництва. На виконання цього договору у Програму розвитку малого та середнього підприємництва у Кропивницькому на 2016-2020 роки в 2017 році у міському бюджеті передбачені кошти в сумі 60,0 тис. грн на надання фінансової допомоги суб’єктам підприємницької діяльності для впровадження інвестиційних бізнес-проектів за пріоритетними напрямками розвитку.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради Кропивницького.

Протягом 2017 року на засіданні Координаційної ради з питань розвитку підприємництва було розглянуто та погоджено 2 інвестиційні проекти:

1. “Підвищення якості надання медичних послуг з діагностики та лікування методами бронхоскопічних, гастроскопічних та ректальних досліджень” (ПП “Лікарня Святого Луки”);

2. “Обладнання овочесховища за сучасними технологіями для забезпечення потреб власного виробництва та жителів селища Гірниче у зимово-весняний період за соціально-доступними цінами» (Фізична особа-підприємець Куліш Н.В.).

Клопотання щодо виділення фінансової допомоги на реалізацію даних проектів направлено голові наглядової ради Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області. А з міського бюджету погоджено співфінансування в сумі 10,0 тис.грн. по кожному проекту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар